close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Utrecht
Muntkade 113531 AK UtrechtRoute
Stuur een bericht
Online
Simbeyond

Buzzzy making simulations

Onderzoeken, bouwen, testen, aanpassen, weer onderzoeken, nog eens testen… het ontwikkelen van optimale OLEDschermen en -materialen kost véél tijd en véél geld. Gelukkig heeft Simbeyond een oplossing.

More playtime, less screen(building)time

Meet Bumblebee! Simbeyonds next-level tool voor het maken van top-level simulaties. Met deze tool verplaatsen schermfabrikanten hun ontwikkelproces van de fysieke wereld naar een virtuele omgeving. Oftewel, hardware testen door middel van software.

Aan Full Frame de eer om helder en duidelijk te animeren hoe dat in zijn werk gaat. En ook wij simuleren erop los! Van een statisch storyboard, hup door naar een moving storyboard, met als resultaat een levendige animatie.

Digital twinning is winning

Een gefrustreerde onderzoeker betrekt de kijker bij zijn eindeloze research & development proces. Bijzonder aan deze animatie? De overgang van het fysieke device naar de identieke virtuele testomgeving – oftewel; the digital twin. We pakken uit met details (zag je die reflectie op de smartphone van onze hoofdrolspeler?), soepele overgangen en zelfs een stukje frame-by-frame animatie!

(O)LED’s go!

Volledig in lijn met Simbeyonds bestaande huisstijl, creëerden we een compleet nieuwe animatie-huisstijl from scratch! Zo kan Simbeyond nieuwe bedrijven kennis laten maken met Bumblebee – helemaal in stijl.

Stills uit animatie

Meer cases

phoneCall-to-call