close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Utrecht
Muntkade 113531 AK UtrechtRoute
Stuur een bericht
Campagne
Sterkhuis

Een depressief *** kind uit Noord

Het is een lastige vraag: hoe herken je iemand die ergens mee worstelt? Hoe voorkom je dat het eigenlijk al te laat is? Vroegtijdig begrijpen, herkennen én opmerken hoe kinderen en volwassenen zich gedragen als ze in de problemen raken, is een vak!

A little less conversation, a little more action (please)

Sterk Huis staat klaar voor iedereen die hulp nodig heeft. Maar hoe zorgen zij dat mogelijke doorverwijzers (huisarts, school, sportclub) tijdig ingrijpen? That’s where we come in! Samen met Sterk Huis geven we de doelgroepen waarvoor zij zich inzetten een gezicht.

Met een gedetailleerde, emotionele en rauwe animatie neemt Jailey je mee in haar verhaal. Geschreven alsof zij zelf haar verhaal voor het eerst vertelt. Een mooie basis voor het brengen van persoonlijkheid, diepgang en emotie in de animatie. Het indrukwekkende resultaat is een bewogen reis langs al haar fases; the good, the bad and the ugly.

Van handwerk naar eindproduct

Uniek aan deze productie? De next-level illustraties! Schitterende details spelen de hoofdrol: overgangen, verlichting, beweging, uitdrukkingen, emoties, kleding − we laten niets aan het toeval over! Illustratie gaf ons de vrijheid om tot in detail in te gaan op Jaileys werkelijkheid.

Dit mooie en intensieve traject wordt beloond met waardevolle reacties vanuit Sterk Huis.  

“Wow, het komt echt binnen. Het is niet simpel, maar een optelsom van. De nederlaag en de weerstand zit er goed in.”

“Trots! Een goede tool voor medewerkers, maar ook voor cliënten zelf! Het is herkenbaar, de kracht is dat ook de complexiteit goed wordt gebracht.”

Stills uit de animatie

Credits

  • Animatie en illustratie

    Eva Esser

  • Animatie script

    Rik Pols en Joanne Hakkert

  • Sound design

    Maarten Maris en Eva Esser

Meer cases

phoneCall-to-call