close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Utrecht
Muntkade 113531 AK UtrechtRoute
Stuur een bericht
Preferred supplier
Enexis groep

Simpel gezegd? Goed gemaakt!

NOSop3 maakt lastige onderwerpen op een mooie manier toegankelijk. Toen Enexis ons vroeg om een serie te maken van uitlegvideo’s over de energietransitie, dachten we meteen aan de stijl van NOSop3.

Aandacht vasthouden

De uitdaging met dit soort video’s is om de aandacht van de kijker vast te houden. De onderwerpen zijn voor de doelgroep (beleidsmakers, politiek, bewoners) zeker relevant, maar vallen niet per se binnen hun persoonlijke interesse.

Een sterke mix

Het succes van deze stijl begint al in de eerste fase. We hebben in nauwe samenwerking met de experts van Enexis gewerkt aan het script. Inhoudelijk sterk én lekker verwoord. Vanaf het eerste moment zijn ook onze animatoren en de regisseur aangehaakt om mee te denken over het beeld. En we castten een ijzersterke presentator om het verhaal over te brengen.

Dit was ontzettend leuk om maken! Ik ben trots op het eindproduct. Niet alleen omdat het supertoffe films zijn. Maar ook omdat het heeft gewerkt: het webinar over dit onderwerp zat dankzij de video bommetje vol! Complimenten aan Full Frame voor dit mooie resultaat. Vincent Huijbers, Enexis Groep / Enpuls

Meer uit deze case

Case 2

Transitievisie Warmte

Meer cases

phoneCall-to-call