close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Utrecht
Muntkade 113531 AK UtrechtRoute
Stuur een bericht

Het complete kader; The Full Frame.
Niet zomaar een animatiestudio. Van concept en creatie tot impact. 
Teamplayers to the fullest & nerds tot het laatste frame. 

Werkwijze

Bij Full Frame helpen we merken met hun complete film- en contentstrategie, gedreven door emotie en storytelling. Een animatie staat meestal niet op zichzelf. Het is onderdeel van een campagne, heeft een specifieke doelgroep, draait op een bepaald platform. Wij denken graag vanaf het begin mee: van concept tot creatie. 

Vaak werken we daarom voor de langere termijn samen, maar een éénmalig animatieproject dat inslaat als een bom kan net zo effectief zijn. Dat bedoelen we met de focus op impact. Bekijk onze mogelijkheden van Basics tot The Full Monty. 

Animatie Pakketten

Ons verhaal

In 2009 is Full Frame opgericht door Pepijn Robben, Joris Vorselaars en Ton Vorselaars. In 10 jaar zijn we uitgegroeid tot een team contentmakers met voorliefde voor epische storytelling en impact. In elke opdracht zit een verhaal. We dagen onze opdrachtgevers uit om daar bij elke samenwerking naar opzoek te gaan. Zo origineel als kan, zo clean als nodig is. De Full Frame Animatiestudio is onderdeel van Full Frame. We zijn vakidioten, sfeermakers & ambitieuze rond-de-tafeltennissers. Een keer rond-de-tafel-brainstormen? Let’s talk

Potje Rond-de-Tafel Brainstorm?

Tilburg

Full Frame is gevestigd in (het centrum van) Tilburg. Een rauw, maar lekker nuchtere stad. We werken voor merken uit de zorg, dienstverlening, en verschillende merken in heel Nederland. Vanaf 1 november verhuizen we naar Plan-T in de spoorzone. Check nu al de foto's.

Utrecht

We hebben een *nieuwe* tweede vestiging in Utrecht. Een kleinere plek waar perfect gebrainstormd kan worden zonder hectiek. Voor onze filmmakers en opdrachtgevers buiten Brabant is dit dé plek om elkaar face-to-face te kunnen spreken.