close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Utrecht
Muntkade 113531 AK UtrechtRoute
Stuur een bericht
Isabelle Arp || Full Frame - Creative Content Partner

Isabelle Arp

Editor

“Het was spannend en vooral heel hectisch, maar het beeld werd des te mooier. Die ervaring heeft me een fascinatie opgeleverd voor alles wat met film te maken heeft.

Waar zit je passie voor het werk wat je doet?
Ik vind het steeds weer een uitdaging om in een aantal losse beelden een verhaal te zoeken en over te brengen op de kijker. Vaak wordt op een draaidag veel meer gefilmd dan voorbereid was. De spontane momenten die hiertussen zitten zijn meestal het mooist. Om daar dan een geheel van te maken wat iets losmaakt bij anderen, daar ligt voor mij de passie.

Door welk project of door welke film ben je dit werk gaan doen?
Op mijn twaalfde kwam ik per toeval terecht op de set van een grote serie. Er ging een wereld voor me open. Hoeveel mensen er wel niet meewerkten aan dat ene perfecte shot. De energie op de set was fantastisch. Iedereen liep overal, er werd constant heen en weer geroepen, apparatuur werd alle kanten op verplaatst, maar zodra de camera’s gingen draaien werd het muisstil. Het was spannend en vooral heel hectisch, maar het beeld werd des te mooier. Die ervaring heeft me een fascinatie opgeleverd voor alles wat met film te maken heeft.

Wat is je favoriete film?
Nosferatu (1922) en alles wat Jonas Mekas gemaakt heeft.