close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Utrecht
Muntkade 113531 AK UtrechtRoute
Stuur een bericht
Maartje Olfers || Full Frame - Creative Content Partner

Maartje Olfers

Junior Productie

Waar zit je passie voor het werk dat je doet?
Mijn passie binnen het werk dat ik doe ligt echt bij het regelen en bedenken van videoproducties. Van chaos regelmaat maken is echt mijn ding. Iedere productie begint met een probleem en om dit probleem dan met een team van allemaal verschillende kwaliteiten op te lossen is iedere keer weer een cadeautje!

Door welk project of welke film ben je dit werk gaan doen?
Vroeger wilde ik overal filmpjes over maken. Ik pakte dan vaak samen met mijn zus of vriendinnen een camera en begon met filmen. Het was iedere keer een uitdaging om met een nieuw verhaal te komen en daar dan ook weer nieuwe karakters voor te bedenken. Hierdoor kreeg ik liefde voor acteren en heb ik 10 jaar lang musical lessen gevolgd. In die jaren heb ik veel geleerd over hoe karakters in elkaar zitten en ook over hoe je producties regiseert. Zo ben ik ook in dit vak gerold en heb ik gekozen om achter de schermen te werken in plaats van voor de camera. Al deze ervaringen gebruik ik nog iedere dag als ik begin aan een nieuwe videoproductie.

Wat is je favoriete film?
Mijn lievelingsfilm is momenteel ‘Tick, Tick… Boom!’. Dit is een film over de bekende musicalschrijver Jonathan Larson geregisseerd door Lin-Manuel Mirand. Het combineren van musical met cinematografie is voor mij in ieder geval het leukste genre. Naast ‘Tick, Tick… Boom!’ is de film ‘Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children’ een echte aanrader. Deze fantasyfilm stond ook heel erg lang op mijn nummer één.