close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Utrecht
Muntkade 113531 AK UtrechtRoute
Stuur een bericht
Rick van Eijndhoven || Full Frame - Creative Content Partner

Rick van Eijndhoven

Junior Camera/Editor

Waar zit je passie voor het werk dat je doet?
Het volledige proces van een video, van de pre-productie tot de eindmontage, vind ik geweldig om te doen. Een idee uitwerken van een klant en dat dan helemaal vormgeven is top. Het creatieve proces waar ik vooral goed op ga, is voor mij het editen. Daar komt alle voorbereiding en het draaien van de beelden samen en kun je naast je visie, ook je creatieve ideeën die tijdens het proces zijn ontstaan helemaal op de montage loslaten. Ieder project is anders, iedere dag is anders en met leuke mensen werken die allemaal dezelfde passie hebben over film maakt het vaak dat het voor mij niet eens als werk aanvoelt.

Door welk project of welke film ben je dit werk gaan doen?
Tijdens mijn tweede stage ben ik erachter gekomen dat ik vol voor de editing wil gaan. Dit kwam omdat ik daar aan meerdere bioscoopfilms tegelijkertijd mocht werken. Het ene uur was ik bezig met een aftiteling van de ene film, het andere uur was ik bezig samen met de klant om de film te bekijken en de feedback te verwerken. Niets is voor mij leuker om samen met een klant zijn of haar idee te verwezenlijken en dit op een technische en creatieve manier volledig te kunnen realiseren.

Wat is je favoriete film?
Interstellar. De invalshoek om een film te creëren die vooral fantasie is, maar de film dan wel baseren op wetenschappelijke theorieën en daar zoveel tijd en detail in te spenderen maakt dat ik nog eens extra kan genieten van deze film. Zo van ‘no way dat dit in het echt gebeurt, maar het zou technisch gezien kunnen!’