close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Utrecht
Muntkade 113531 AK UtrechtRoute
Stuur een bericht
Romy Bressers || Full Frame - Creative Content Partner

Romy Bressers

Junior Social Media

Waar zit je passie voor het werk wat je doet?
Toen ik een klein meisje was, maakte ik overal websites en blogs over (blogs waren toen de sh*t). Ik had een website over darten, over paarden en over make-up. Toen wilde ik YouTuber worden. Ik maakte en bewerkte graag music videos en makeup tutorials. Ik had nooit de ballen om ze online te zetten maar ik vond het zo leuk om te doen. Het maakte eigenlijk ook niet uit of ze online gingen, mijn fantasie is enorm dus in mijn ogen hadden ze miljoenen views. Het komt erop neer dat ik barst van de ideeën en verhalen. Ik heb zo veel te vertellen!

Door welk project of welke film ben je dit werk gaan doen?
Ik was best jong toen ik mijn eerste eigen devices kreeg. Het begon met een iPod Touch, ik keek dagenlang YouTube. Plots kon ik echt alles zien wat ik wilde, dus ik ging op onderzoek uit. Van enge filmpjes en conspiracy theories tot beauty video’s – ik vond het allemaal leuk en het liefst wilde ik het ook doen. Er is dus niet één film of project dat mij inspiratie heeft gegeven. Wel zijn er een aantal YouTubers die ik na 13 jaar nog steeds volg: StukTV en Beautygloss. Youtube is echt mijn guilty pleasure.

Wat is je favoriete film? 
Weer een moeilijke vraag, er zijn zo veel films die ik zo leuk vind en ik zou nooit kunnen kiezen. Niet lang geleden was het Insidious, horror is zeker mijn favo genre. Titanic vind ik ook elke keer weer net zo spannend en frustrerend. Ik kan uren hierover doorgaan! Avatar moet ik nog gaan zien, misschien is dat hem wel. Maar voor nu houd ik het op de Jurassic World serie (behalve de laatste).