close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Utrecht
Muntkade 113531 AK UtrechtRoute
Stuur een bericht
Sanne Rijkers || Full Frame - Creative Content Partner

Sanne Rijkers

Junior Camera/Editor

Waar zit je passie voor het werk dat je doet?  
Van een idee bedenken tot aan het eindproduct. Eigenlijk van niets naar iets gaan met mensen die dezelfde passie delen als jij. Om zo een video te maken waarbij je de kijker meeneemt in het verhaal wat je wilt vertellen. Geen dag is hetzelfde, en geen idee is te gek.

Door welk project of welke film ben je dit werk gaan doen?
Misschien een beetje cheesy, maar een Nederlandse film van regisseur Steven de Jong genaamd ‘De Scheepsjongens van de Bontekoe’ vond ik als klein meisje erg leuk om te kijken, doordat je in een andere wereld beland en helemaal op kan gaan in het verhaal van wat de jongens allemaal meemaken. Zo ben ik de making of gaan kijken waarin je echt zag hoe ze een film maken en wat er allemaal bij komt kijken. Ook is het net als een grote gezellige familie waar je gewoon bij wilt zijn en het zelf mee wilt maken.

Wat is je favoriete film? 
Ahh keuzestress! Ik zou geen favoriete film kunnen opnoemen. Maar een van de leuke films vindt ik dan wel Pirates of the Caribbean omdat er zoveel dingen samen komen in het verhaal. De humor, actie, stukje geschiedenis en het uitgesproken karakter van Jack.